Shijoni Pijen Tuaj te Preferuar ne Barin Tone

Bari ndodhet ne katin e pare te hotelit dhe ka nje pamje te mrekullueshme te detit, ideal per mengjes ose per te drekuar. Gjithashtu nese preferoni mund te konsumoni dhe nje kokteil. Ne ju ofrojme kushtet optimale per te shijuar nje dite te bukur. Stafi yne do te ju mahnise me sherbimin e shpejte – duke ju prezantuar dhe produkte te ndryshme te cilat mund ti konsumoni.