Dhome Dyshe

Dhoma dopio eshte e pajisur me nje krevat dopio dhe eshte e pershtatshme per nje cift. Hotel Kristal Durres ju ofron dhoma te mobiluara me kujdes, hapsire dhe pamje relaksuese.

1 krevat dopio

2 njerez

permasat e dhomes 18 m²

Dhome Dyshe

Dhoma Dyshe eshte e pajisur me dy krevat tek dhe eshte perfekte per dy miq. Hotel Kristal Durres ju ofron dhoma te mobiluara me kujdes, hapsire dhe pamje relaksuese.

2 krevat tek

2 njerez

permasat e dhomes 18 m²

Dhome Treshe

Dhoma Treshe eshte e pajisur me nje krevat tek plus nje krevat dopio dhe eshte perfekte per nje grup miqsh ose nje familje. Hotel Kristal Durres ju ofron dhoma te mobiluara me kujdes, hapsire dhe pamje relaksuese.

1 krevat tek + 1 krevat dopio

3 njerez

permasat e dhomes 20 m²

Dhoma Katershe

Dhoma Katershe eshte e pajisur me 2 krevat tek plus nje dopio dhe eshte perfekte per nje grup miqsh ose nje familje. Hotel Kristal Durres ju ofron dhoma te mobiluara me kujdes, hapsire dhe pamje relaksuese.

2 krevat tek + 1 krevat dopio

3 njerez

permasat e dhomes 22 m²